10

Komentari (10)

SamoZrinjski
4 kluba su sasvim dovoljno za ovu šugavu ligu, Zrinjski, Željezničar, Sarajevo i Široki. Nema ulaska ni ispadanja. Imali bi klub u ligi prvaka.
kenonitos
Bas sam se i zacudio da su se tako brzo dogovorili i bio sam u pravu. Evo ga standardna situacija u BiH ,uvijek jedan protiv pa da i ne zna protiv cega je bitno je biti protiv.
Manager
2. Liga sto hitnije bi trebala postati jedinstvena na teritoriji citave drzave
pjanke.sa
E tu bi mrtvih bilo. A nece to Vico. Lakse ovako odluciti ko ce biti prvak RSa
Manager
Ma ne bi bilo mrtvih. Isto ko sto nema ni u PLBiH
Drakula
10 klubova i jos manje ako moze jer kvalitetnog kluba nemamo
Lakibos
Što se mene tiče ja nisam htio da Premijer Liga BIH bude smanjena na 10 klubova nego povećana na 14 klubova. Ali sada je Vico Zeljković dobio šamar od Zapadne Hercegovine.
SamoSiroki
Milfhunter
Glas razuma, nemoze RS imat izravan ulazak u Ligu 10, neka je izbori u konkurenciji s klubovima iz FBiH
plemic
mislim da je riješenje do osnutka jedidstvene druge lige raizgravanje prva dva kluba iz fedralne i srpske. a i ovako nije loše, vazda dobijemo jednoga za nabijanje gol razlike, a ostali se bore da ne budu predzadnji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.