"Nudio sam Vardyju mnogo novca, ali nisu htjeli ni da čuju"

Ostao je vjeran Lisicama

"Nudio sam Vardyju mnogo novca, ali nisu htjeli ni da čuju"

A. Čaušević

Jamie Vardyja je svojevremeno bio zatvorenik, a sada je jedan od najubojitijih napadača Premiershipa. 

Vardy je nepraželjan želja Arsena Wengera, potvrdio je to nekadašnji trener Arsenala nakon što je Leicester City pobijedio Liverpool s 3:1.

Legendarni Francuz je kazao kako je ponudio Englezu mnogo novca prije pet godina, ali Leicester City nije želio da ga proda.

"U tom trenutku sam mu ponudio mnogo novca... Leicester je upravo postao prvak Engleske vlasnik Srivaddhanaprabha (poginuo u helikopterskoj nesreći op.a.) apsolutno nije želio da ga izgubi."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga Leicester City je izjednačio ponudu i zadržao svog napadača u ekipi. Vrijeme je pokazalo da je za Vardyja ostanak među Lisicama pravi potez.

Leicester City je ove sezone u samom vrhu, a Vardy je do sada postigao 12 ligaških golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi