Nula Rudara i Olimpica

Remi u Gradišci

Nula Rudara i Olimpica

Midhat Šljivak

Rudar iz Prijedora dočekao je sarajevski Olimpic u Gradišci, a susret trećeg kola Premijer lige BiH između ova dva tima završen je bez golova 0:0.

Nije puno uzbuđenja ponudio ovaj meč. Tek poneku šansu su imala oba tima, a finišu prvog dijela Olimpic je mogao da povede.

Mahir Karić je u finišu prvog poluvremena izašao sam pred golmana domaćeg tima Kozića. Uspio ga je matirati, ali je jedan igrač domaćeg tima izbio loptu iz gola.

Na poluvrijeme se otišlo bez golova, a u 54. minuti Rudar ima veliku šansu. Burazor je lijepo uposlio Kojića, ali ovaj iz odlične situacije ne uspijeva postići gol.

Nakon toga je uslijedio period dosadne igre. Nije bilo previše uzbuđenja, pa je do kraja ostalo 0:0.

Premijer liga BiH, 1. kolo:

Rudar - Olimpic 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rudar: Kozić, Šodić, Nišević, Burazor, Kojić, Arežina, Miloš, Ćulum, Jovičić, Pejić, Kunić.

Olimpic: Fejzić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Karić, Bogičević, Videkanić, Gligorov, Handžić, Osmanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.