Arsenal obradovao navijače novim pojačanjem

Stigao talentovani Portugalac

Arsenal obradovao navijače novim pojačanjem · Zvanično

E. Škorić
Teme:

Nuno Tavares (21) novi je igrač londonskog kluba.

Mladi defanzivac je ponikao u Benfici i tamo postao jedan od najtraženijih mladih igrača, a Arsenal ga je uočio, na vrijeme reagovao i kupio. Mladić je potpisao danas višegodišnji ugovor s Topnicima.

Igra pretežno na poziciji lijevog beka, s tim da može po potrebi igrati na još nekim mjestima. On je posljednje sezone upisao 25 nastupa za Benficu, a nastupa za U21 reprezentaciju Portugala.

Zanimljivo da je Tavares imao priliku da igra protiv Arsenala prošle sezone u meču Evropske lige.

Menadžer Mikel Arteta oduševljeno je primio vijest o dolasku Portugalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nunu želimo dobrodošlicu u klub. Riječ je o mladom igraču s velikim obećanjima koji se posljednjih sezona vrlo dobro razvio s Benficom, a svoju kvalitetu pokazao je i dijelom u dresu Portugala. Nunov dolazak dat će momčadi dodatnu snagu i mogućnosti u odbrani, posebno s ovom energijom na lijevoj strani terena. Radujemo se skorom dolasku Nuna, njegovoj integraciji u Arsenalovu porodicu i igranju pred našim fantastičnim navijačima".



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Arsenal obradovao navijače ostalih premierligaša. Dok drugi dovode provjerene igrače, retardi iz Arsenala dovode nekakve Nune, pa kakvo je to ime!? Imaju najskuplje ulaznice/karte na svijetu a igru im vode neke Džake Sake Nune Pepe.
3 5
user1604593678
Čekamo da se gazijaga javi ****. mu sve i porijeklo
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi