Nurković briljirao protiv Rijeke
Nurković je bio sjajan u meču sa Riječanima

Uspješna proba bh. golmana

Nurković briljirao protiv Rijeke

Bravurama Adisa Nurkovića, sada već bivšeg golmana Travnika, Wisla je sačuvala svoju mrežu u duelu sa Rijekom, a s druge strane njeni napadači su dva puta zatresli mrežu hrvatskog kluba.

Rijeka je nastupila bez svog najboljeg igrača Anasa Sharbinija koji je ostao u Sloveniji, što može donekle biti opravdanje za lošu i neefikasnu igru.

Wisla je utakmicu riješila u prvih 10 minuta. U osmoj je gol postigao Piotr Brožek, a samo dvije minute kasnije Lobodzinski je postavio konačnih 2:0.

Rijeka je zaprijetila preko Ahmada Sharbinija i Gorana Štroka, ali je Nurković sačuvao svoju mrežu i po svemu sudeći ostaće na golu poljskoj ligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.