Nurković nije prošao probni rad u Legiji

Imao na stolu ponudu Wisle, a odabrao probu u Legiji

Nurković nije prošao probni rad u Legiji

A. Beganović

Golman Travnika Adis Nurković u proteklih nekoliko dana nalazio se na probnom radu u poljskoj Legiji, no prema informacijama do kojim smo došli golman Travnika nije prošao probni rad pa će se po svemu sudeći vratiti u Travnik.

Podsjetimo, Nurković je i tokom ljetnog prelaznog roka bio na probnom radu u Poljskoj i to u Wisli iz Krakowa, međutim, iako je tada zadovoljio čelnike ovog kluba do potpisa ugovra nije došlo.

Priča o odlasku golmana Travnika u neki od poljskih klubova postaje zanimljiva jer je prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba Nurković prije odlaska na probu imao na stolu ponudu Wisle, ali iz još uvijek nepoznatih razloga on je odlučio prihvatiti probni rad u Legiji i kako se sada čini napravio je veliku grešku, a da je ponuda Wisle doista postojala potvrdio nam je i Hadis Zubanović, koji je posredovao u ovom dogovoru.

"Meni doista nije jasno zašto se Adis nije odlučio za Wislu. Čelni ljudi ovog kluba ponudili su mu da potpiše ugovor, no on je otišao na probni rad u Legiju. Da li su mu tamo ponuđeni bolji uslovi ukoliko prođe na probi, to doista ne znam. Pomalo mi je krivo zbog svega jer ja sam bio taj koji je posredovao u razgovorima sa Wislom i mislim da je velika šteta za Nurkovića što je odbio ponudu jednog od najboljih poljskih klubova", rekao je za SportSport.ba Hadis Zubanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.