Nurković sa Wislom u Austriji
Adis Nurković priključio se pripremama prvog tima

Četiri golmana među 23 odabrana

Nurković sa Wislom u Austriji

Adis Nurković, bivši golman Travnika i naš fudbalski A reprezentativac koji se u petak priključio pripremama poljskog prvaka Wisle Krakow, otputovao je sa ovom ekipom na pripreme u Austriju.  

Maciej Skorza, trener Wisle u Grosspetersdorf (austrijsku bazu poljskog prvaka) je poveo 23 igrača, među kojima su i četiri golmana. Osim našeg čuvara mreže sa ekipom će raditi i Cebanu, Kurto i Pawelek. Tokom boravka u Austriji biće testirana sva četiri golmana, a u narednih nekoliko biće definitivno poznato hoće li Nurković ostati u Wisli.

Prvi ispit u Austriji ekipa čiji dres nosi Nurković imaće 1. jula kada će odmjeriti snage protiv mađarskog prvoligaša Ujpesta sa početkom u 17 sati. 


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.