Nurković: Velež je neugodan, ali cilj je pobjeda

Golman Travnika

Nurković: Velež je neugodan, ali cilj je pobjeda

Fudbaleri Travnika u sklopu 19. kola Premijer lige BiH na stadionu Pirota odmjerit će snage sa mostarskim Veležom. 

Izabranici Husnije Arapovića eventualnom pobjedom napravili bi veliki korak u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa, a u pobjedu nad Rođenima vjeruje i golman Adis Nurković. 

"S obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazimo mi jednostavno moramo pobijediti Velež. Cilj Travnika je izboriti opstanak, tako da će svi igrači morati dati svoj maksimum u jednoj ovakvoj utakmici", kazao je Nurković, a potom dodao:

"Velež je neugodan protivnik protiv kojeg se ne možemo pohvaliti pozitivnom tradicijom, ali sada su tu novi igrači i maksimalno smo spremni da podnesemo teret. Cilj nam je uvijek da pobijedimo i nadam se da ćemo slaviti protiv Veleža", naglasio je Nurković. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik nakon 18. odigranih kola na tabeli Premijer lige BiH zauzima 12. poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.