Nurković: Vjerujem da ćemo imati razloga za slavlje

Travnik dočekuje Čelik na Piroti

Nurković: Vjerujem da ćemo imati razloga za slavlje

Četvrto kolo BH Telecom Premijer lige BiH ponudit će duel između Travnika i Čelika, koji je na rasporedu sutra na stadionu Pirota s početkom u 17:00 sati. 

Golman travničkog premijerligaša Adis Nurković očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje da će njegov tim uz maksimalno zalaganje svih igrača uspjeti ostvariti pozitivan rezultat. 

"Sigurno da nas očekuje jako teška i neugodna utakmica, jer ovo je ujedno i komšijski derbi. Čelik u ovakvim utakmicama prati armija navijača i to im je olakšanje, ali tradicija je na strani Travnika. Ja se nadam da ćemo mi odigrati dobru utakmicu i na kraju imati razloga za slavlje", kazao je Nurković za SportSport.ba.

Nekadašnjeg člana bh. reprezentacije za Čelik vežu lijepe uspomene, obzirom da je prije dolaska u Travnik tri godine nastupao za zenički klub. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lijepe godine sam proveo u Čeliku i emocije će sigurno raditi, ali ja sam profesionalac i maksimum dajem za Travnik. Ja se nadam da ćemo mi dati svoj maksimum, odigrati dobru utakmicu i izvući pozitivan rezultat. Jako je važno to što su trenutno svi igrači na raspolaganju", dodao je 29-godišnji Nurković. 

Travnik na tabeli trenutno zauzima 11. poziciju i dosad odigrane tri utakmice ostvario je jednu pobjedu i dva poraza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti