Nurković: Zadovoljan sam ovim dijelom priprema, u drugom dijelu sezone je borba do kraja

Rezervni golman NK Čelik

Nurković: Zadovoljan sam ovim dijelom priprema, u drugom dijelu sezone je borba do kraja

Adis Nurković, rezervni golman NK Čelik govorio je za SportSport.ba o dosadašnjem dijelu priprema ove ekipe.

Zeničani ovih dana borave u Ljubuškom gdje ih je vrijeme poslužilo, a Nurković kaže kako je zadovoljan svime.

"Dobro je da smo se makli dole iz Zenice, jer je vrijeme katastrofalno. Dole se ništa ne bi moglo napraviti. Kao što vidite ovdje je sve super, idealno je i vrijeme i teren je poslužio, tako da mogu reći da sam do sada sa svime zadovoljan", kaže Nurković i dodaje:

"Sutra se vraćamo u Zenicu pa imamo dva slobodna dana pred Antaliju. Vjerovatno ćemo dole odigrati i neke dobre utakmice i napraviti neku najidealniju postavu za prvi meč u nastavku sezone. Šta da kažem, borba. Znamo da smo sami sebi napravili probleme u prvom dijelu sezone. Od početka do kraja drugog dijela sezone moramo dati sve od sebe i sigurno da će biti borba do kraja pa ćemo vidjeti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik se sada vraća u Zenicu, a u ponedjeljak putuje za Antaliju gdje će odigrati i pet kontrolnih mečeva.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Drugoligasi.
0 2
Koba84
Disha kito ti si ospjednut Celikom na svaku komentarises. Idi ba **** sta god pa ti covjece si konstanto na portalu pizdo.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti