Nurkoviću presudan meč sa Ujpestom
Ostaje mu još jedna proba: Adis Nurković

Bh. golman na probi u Wisli

Nurkoviću presudan meč sa Ujpestom

Večerašnja utakmica protiv Ujpesta mogla bi biti i presudna kada je u pitanju nastavak karijere Adisa Nurkovića, našeg čuvara mreže koji je od petka na probi u Wisli iz Krakowa.

Meč protiv mađarskog prvaka počinje u 19 sati, a prema informacijama koje su objavljene na službenoj sranici poljskog šampiona, Nurković će utakmicu početi od prve minute. Poslije ovog susreta, stručni štab Wisle će i definitivno odlučiti da li će naš reprezentativni čuvar mreže potpisati ugovor sa Poljacima.

Nurković je protekle subote već odigrao jedan meč u dresu Wisle i to protiv Ružomberoka. Wisla je slavila pobjedu rezultatom 2:1, a Nurković je kapitulirao tek u finišu susreta, kada je matiran iz jedanaesterca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.