Nürnberg izvukao bod na svom terenu protiv Hannovera

Polter spasio domaćine u 91. minutu

Nürnberg izvukao bod na svom terenu protiv Hannovera

A. Haznadarević

Podjelom bodova okončan je bundesligaški susret Nürnberga i Hannovera, a nakon 90 minuta utakmice na semaforu je pisalo 2:2.

Veći dio prvog poluvremena protekao je u ispitivanju snaga, da bi četiri minuta pred odmor Szabolcs Huszti doveo Hannover u vodstvo.

 

Odmah na početku drugog poluvremena Timm Klose poravnava rezultat, a u 68. minutu gosti ponovo dolaze do vodstva. Ovoga puta je pogodio Ya Konan. 

 

U trenucima kada su gosti iz Hannovera očekivali posljednji sudijski zvižduk koji bi značio da su došli do velika tri boda, Sebastian Polter pogađa za konačnih 2:2.

 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 22. kolo

Nürnberg - Hannover 2:2 (Klose 53, Polter 91 / Huszti 41, Ya Konan 68) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.