Nusmir Fajić se vratio u BiH

Potpisao za Slogu

Nusmir Fajić se vratio u BiH

E. Škorić

Nusmir Fajić se vraća kući, pa je danas potpisao za ekipu Sloge iz Bosanske Otoke.

Fajić je karijeru počeo u Zvijezdi iz Gradačca 2005. godine, zatim je prešao u Rudar Prijedor, bio u Travniku gdje je bio najbolji strijelac Premijer lige BiH, a onda sa Pirote odlazi u Muru, pa je s Mariborom igrao Ligu prvaka.

Nakon Maribora, igrao je za Dinamo Minsk, bio i u dalekoj Kini, zatim Rumuniji, pa se vraća u BiH. Bio je čaln Krupe, Veleža, Jedinstva, a posljednji angažman imao je u hrvatskom Bjelovaru.

"Svojim iskustvom i znanjem sigurni smo da će Fajić doprinijeti našem klubu u predstojećoj sezoni 2022/23 koja starta 13/14.08.2022 godine. Koristimo priliku da se zahvalimo i našoj grupi Dijaspora za Slogu koja ima zasluge što će Fajić obući plavi dres. Dobro došao Nusmire!", objavljeno je iz FK Sloga Bosanska Otoka.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
faja osto bez jaja
0 6
Mostarac94
Kladionica mu zivot s****la
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi