U hrvatskom trećeligašu slave Fajića i trenera koji je bio ikona Premijer lige BiH

Bjelovar na pogon bivših premijerligaških igrača

U hrvatskom trećeligašu slave Fajića i trenera koji je bio ikona Premijer lige BiH

E. Škorić

Bjelovar je u 13. kolu treće lige HNL-a slavio protiv vodeće ekipe Radnika sa 3:1.

Bjelovarski nogometaši su ovom pobjedom ostali u igri za plasman na jedno od prva dva mjesta, što su ciljevi kluba od početka sezone.

Bjelovarčani su sa 3:1 slavili na Gradskom stadionu protiv Radnika iz Križevaca, a po prvi put je s klupe ekipu vodio Luka Bilobrk, inače sportski direktor kluba i bivši golman nekolicine bh. premijerligaša.

"U prvom redu želim čestitati svojim igračima. Ovo je njihova pobjeda. Prije ove utakmice smo upali u dosta problema s ozljedama i kartonima tako da smo imali dosta problema sa sastavljanjem momčadi. Nadam se da smo ovom pobjedom izašli iz krize. Danas je naš junak bio Gavranović koji je obranio kazneni udarac u ključnom trenutku utakmice. U sljedećem kolu protiv Papuka ćemo nastojati smanjiti broj crnih rupa te se nadamo novom pobjedi", rekao je vidno sretni Bilobrk.

Zanimljivo je da dres Bjelovara nosi i Nusmir Fajić, još jedno dobro poznato lice sa bh. terena. Fajić je bio dvostruki strijelac za Bjelovar.

Što se Bilobrka tiče, on bi mogao ostati na klupi ovog tima i u narednom periodu, naročito ako uveže još jednu pobjedu. Čini se da ga nakon uspješne golmanske, čeka i uspješna trenerska karijera ili karijera sportskog radnika.


BJELOVAR 3:1 (0:0) RADNIK
BJELOVAR: Gavranović, J. Pranjić, Arap, Fajić (od 88. M. Pranjić), Furmek (od 68. Coha), Šantalab (od 88. Marin Nikolić), Ljevar, Kočiš (od 80. Radošević), Barišić, Hajdarović, Mario Nikolić. TRENER: Luka Bilobrk.

RADNIK: Koprić, Kričković (od 64. Tihelka), Rengel (od 46. Kraljić), Nikolić, Dlesk, Ferenčak (od 46. Orešković (od 64. Mladen)), Seok, Vinski, Srbljinović, Petak, Srpak. TRENER: Dražen Kemenović.

BJELOVAR – Gradski stadion. SUDAC: Filip Cindrić (Nova Kapela). POMOĆNI: Kečkiš i Penava. STRIJELCI: 1:0 Kočiš (53), 2:0 Fajić (56), 2:1 Nikolić (68, 11m), 3:1 Fajić (85, 11m)

Promo

Top Komentari

pjanke.sa
I danas dan bi on bio dobar za Velez.
5 0
Manager
Lijepo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi