N'Zogbia pronašao novu sredinu

Nakon epizode u Engleskoj

N'Zogbia pronašao novu sredinu

Teme:

Iskusni Charles N'Zogbia vratit će se u Francusku. 

Doskorašnji član Aston Ville nije želio produžiti ugovor zbog ispadanja u Championship, a kako u Engleskoj nije pronašao odgovarajući angažman, odlučio se za povratak u Francusku i navodno će se priključiti Nantesu. 

Ovaj transfer Nantes će realizirati potpuno besplatno, obzirom da je N'Zogbia slobodan igrač, a da je posao pred realizacijom potvrdio je i list L'Equipe. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

N'Zogbia je prve fudbalske korake napravio u Francuskoj, ali u rodnoj zemlji nije imao priliku igrati u seniorskoj konkurenciju. Kao tinejdežer je otišao u Newcastle gdje se zadržao do 2009. godine, a potom je igrao za Wigan i Aston Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi