"O Balotelliju sam čuo sve najbolje, on je dobra osoba sa puno kvaliteta"

Trener Marseillea o svom pojačanju

"O Balotelliju sam čuo sve najbolje, on je dobra osoba sa puno kvaliteta"

Marseille možda nije toliko loš kao Monaco ove sezone, ali se i velikan sa Velodromea itekako muči.

Ekipa na čijem je kormilu Rudi Garcia je ove zime dobila pojačanje u liku "nestašnog" Marija Balotellija koji bi, ukoliko na Velodromeu pokaže svoje vrline, mogao itekako pomoći posrnulom Marseilleu.

Mnogi su, međutim, skeptični s obzirom da tek treba vidjeti kako će se Balotelli uklopiti u svom novom klubu. Ipak, jedan od njih nije trener Garcia.

"Nakon samo nekoliko dana sa nama, Balotelli pokazuje da je sjajan saigrač i neko ko će biti omiljen u svlačionici. U to nismo ni sumnjali", izjavio je Rudi Garcia, pa dodao:

"Sretni smo i što imamo nekoliko igrača koji su već igrali sa njim, u drugim klubovima... O Balotelliju sam čuo samo dobre stvari. On je zaista dobar momak koji posjeduje mnoštvo kvaliteta".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mario Balotelli je debitovao za Marseille u prošlom kolu Ligue 1 u porazu od Lillea. Iako je Marseille poražen, Balotellijev debi je bio uspješan jer je ušao u finišu i postigao gol.

Garcia je pred večerašnji duel sa Reimsom, pak, poručio da će Balotelli sigurno imati puno veću minutažu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi