O Eriksenovom pasu se priča na Twitteru: Šteta što je lopta išla prema Llorenteu...

Danac pokazao kakav je majstor

O Eriksenovom pasu se priča na Twitteru: Šteta što je lopta išla prema Llorenteu...

Fudbaleri Tottenhama sinoć su ispali iz engleskog Liga kupa, ali je Christian Eriksen još jednom pokazao kakav je majstor.

Danski fudbaler danas važi za jednog od najboljih veznih igrača svijeta, a da njegove lopte 'imaju oči' dokazao je sinoć protiv Chelseaja.

Internetom kruži njegov pas prema saigraču Fernandu Llorenteu, ali Španac je sve pokvario obzirom da nije zahvatio loptu kako je želio.

Sigurno da bi na ovom pasu Eriksenu pozavidjeli i neki od najbvoljih veznih igrača kroz historiju kao što su Scholes, Xavi, Iniesta...

Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije