O utakmici meksičke Clausure će se danima pričati

Čak 11 golova

O utakmici meksičke Clausure će se danima pričati

E. Škorić
Teme:

U okviru 14. kola meksičke Clausure Pachuca je ugostila Veracruz, a gledatelji na stadionu u Pachuci uživali su u čak 11 pogodaka.

Nestvarno je počelo, pošto je nakon 34 minuta na semaforu bilo 5:0! Bivši igrač Leicestera Ulloa postigao je prva dva gola, potom su se u strijelce upisivali Jara, Guzman i Lopez.

U 40. minuti Chavez je smanjio na 5:1, a ludnicu u prvom dijelu završio je Cardona golom u 44. minuti za 6:1.

U nastavku treći gol Ulloe, još po jedan Jare i Guzmana, dok je Kazim-Richards ublažio pretežak poraz gostiju, koji su s devet komada otišli kući.

I ranije je bilo dosta efikasno u duelima ova dva tima, ali ovo je sada ipak iznad svih očekivanja i jedna od najefikasnijih utakmica na meksičkom tlu zadnjih 20-ak godina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi