Oba Manchestera i Leicester prošli u polufinale Carabao cupa

Odigrana tri susreta četvrtfinala

Oba Manchestera i Leicester prošli u polufinale Carabao cupa

Fudbaleri Leicestera, Manchester Uniteda i Manchester Cityja plasirali su se u polufinale Carabao cupa.

Leicester je večeras gostovao kod Evertona i tek nakon penala prošao dalje. Nakon regulanrnog toka bilo je 2:2. Strijelci za domaće bili su Davies i Baines, dok su za goste pogađali Maddison i Evans. Nakon penala bilo je 4:2 za Lisice.

Manchester City je bio gost kod Oxford Uniteda i pobijedio 3:1. Golove za Građane koji su inače igrali u vrlo snažnom sastavu dali su Cancelo i dva puta Sterling.

Posljednji polufinalista je Manchester United koji je na domaćem terenu porazio Colchester sa 3:0. Za ekipu Ole Gunnar Solskjaera pogađali su Rashford, Jackson (autogol) i Martial.

Podsjetimo, sinoć se u polufinale ovog takmičenja plasirala i ekipa Aston Ville koja je porazila mladi tim Liverpoola sa visokih 5:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti