"Bale je nezamjenjiv za nas, zamjeniti njega sa Pogbom bi bila velika greška"
Pogba je i dalje povrijeđen i ne igra za United

Bivši predsjednik Reala ne dijeli mišljenje sa Zidaneom

"Bale je nezamjenjiv za nas, zamjeniti njega sa Pogbom bi bila velika greška"

S. Pašalić

Zinedine Zidane već neko vrijeme želi vidjeti Paula Pogbu u svom timu.

Real je ovog ljeta doveo Edena Hazarda kao najveće pojačanje, a Zidane je želio pojačati ekipu i sa svojim sunarodnjakom koji je i želio napustiti Old Trafford, ali do toga na kraju nije došlo.

Nakon toga se nastavilo pisati o dolasku Pogbe u Madrid i trener Kraljevskog klluba i dalje ne odustaje od igrača Uniteda, a spominju se i opcije zamjene gdje bi Gareth Bale otišao u suprotnom pravcu.

Ipak, bivši predsjednik Reala, Ramon Calderon, smatra da bi to bila greška iako je potvrdio da je istina da Zidane želi dovesti Pogbu.

"Ovdje se govori o zamjeni - Balea ili Jamesa Rodrigueza za Pogbu. Ali mislim da su to samo glasine.", rekao je Calderon, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Tačno je da Zidane traži Pogbu, dugo je to javno govorio. Ali mislim da bi bila pogreška, pogotovo ako pustimo Balea."

"Ako je spreman i motiviran, mislim da je on nezamjenjiv za nas.", dodao je bivši predsjednik Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi