Velež i dalje u donjem dijelu tabele

Obad: Nismo stvorili nijednu pravu priliku

Velež je nastavio s lošim partijama, pa je odigrao proteklog vikenda samo 0:0 kod kuće s Mladosti.

Rođeni se nalaze u nezavidnoj poziciji i bore se za opstanak u ligi. Nastavljena je njihova rezultatska kriza.

Trener Mladosti Ibro Rahimić zadovoljan je igrom i zalaganjem svojih igrača, te osvojenim bodom, čime je nastavljen kontinuitet dobrih igrara na gostovanju.

"Cilj je ostvaren i to je najvažnije. Igrali smo sigurno i odgovorno i da smo uspjeli realizirati brze kontre mogli smo i bolje proći. Ipak, neriješen rezultat je najpravedniji, jer su i domaći imali svoje prilike", kaže trener Mladosti Ibro Rahimić.

Adis Obad nije imao razloga za zadovoljstvo, no nada se da će u budućnosti njegov tim zaigrati bolje i da će konačno ostvariti željene rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušavali smo, ali nismo uspjeli da stvorimo nijednu pravu priliku. Po meni, tvrda utakmica i ovo je najrealniji rezultat", rekao je Obad.

Nezvanično saznajemo da su petorica nogometaša Veleža suspendovana zbog lošeg rezultata.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.