Obavljen ždrijeb pionirskog četvrfinala

Završnica nogometnog prvenstva BiH u konkurenciji pionira

Obavljen ždrijeb pionirskog četvrfinala

Danas je u prostorijama N/FS BiH obavljen žrijeb četvrtfinala pionirskog prvenstva BiH. U žrijebu se našlo pet ekipa iz NS Federacije BiH (Čelik - Zenica, ABS Podzvizd - Velika Kladuša, Sloboda iz Tuzle, Zrinjski iz Mostara i Željezničar iz Sarajeva) i tri predstavnika FS Republike Srpske (Borac - Banja Luka, Slavija - I. Sarajevo i Radnik iz Bijeljine).

Voljom žrijeba kojim su rukovodili Predsjednik Komiteta za takmičnje N/FS BiH Izudin Ibrahimkadić i predsjednik Komiteta za omladinski nogomet N/FS BIH, Eldin Baković u četvrfinalu u dvije utakmice igraju:

18.o6. u 18. sati u Sarajevu igraju: Željezničar - Sloboda, revanš susret je u Tuzli 21.06. u 18 sati.
18.06. u 18 sati u Bijeljini igraju: Radnik - Čelik, revanš je u Zenici 21.06. u 18.
17.06. u 18 sati u I. Sarajevu igraju: Slavija - Zrinjski, a revanš je u Mostaru je 20.06. u 18 sati.
17.06. u 18 sati u Vrnograču igraju: ABS Podzvizd - Borac, a revanš susret igra se 20.06. u 18 sai u Banja Luci.

Završnica turnira igra će se 25/26. 06. u mjestu koje je odredi N/FS BiH, a voljom žrijeba u polufinalu će se sastati. Pobjednik iz duela Željezničar - Sloboda protiv boljeg iz duela Slavija - Zrinjsk, a drugi polufinalni par bit će pobjednik iz duela Radnik - Čelik protiv boljeg iz duela ABC Podzvizd - Borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.