Obavljen žrijeb Kupa BiH u malom fudbalu

Obavljen žrijeb Kupa BiH u malom fudbalu

U prostorijama N/FSBiH u subotu je obavljeno žrijebanje završnice Kupa BiH u malom fudbalu. Žrijebom je rukovodio predsjednik Komisije za mali fudbal N/FSBiH Miodrag Lale.

U bubnju se našlo osam ekipa i to pet iz NS Federacije (MNK "Brotnjo" - Čitluk, MNK "Karaka - Ljubuški" - Mostar, MNK "Buba Mara" - Cazin, MNK "Seljak" - LIvno i MNK "Mostar SG Investing") i tri ekipe iz FS Republike Srpske (KMF "Leotar" - Trebinje, KMD "Doboj" - Doboj i KMF "Derventa" - Derventa".

Četvrfinalne utakmice na programu se 30.marta ili 1.aprila ove godine i igra sa samo jedna utakmica.

Voljom žrijeba sastaju se: MOSTAR: Mostar SG INvesting - MNK "Brotnjo", MOSTAR: Karaka/LJubuški - KMF "Leotar" - Trebinje, DOBOJ: KMF "DOboj" - MNK "Seljak" i DERVENTA: KMF "Derventa" - MNK "Buba Mara".

Utakmice polufinala igraju se 10. i 11.aprila i također igra se samo jedna utakmica. Voljom žrijeba pobjednik 1. para (Mostar SG - Brotnjo) domaćin je pobjedniku 2. para (Karaka/Ljubuški - Leotar). U drugom polufinalu pobjednik 4. para (Derventa - Buba Mara) domaćin je pobjedniku 3. para (Doboj - Seljak).

Finalna utakmica igra se 14. aprila ove godine u Sarajevu, a titulu pobjednika nažalost neće braniti aktuelni osvajač KUp BiH iz sezone 2008/2009, MNK "Orlić" - Sarajevo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti