Obavljeni razgovori s Baždarevićem, u Sarajevu sutra Rajevac

Pričat će se i s Osimom, Hadžibegićem i Štimcem

Obavljeni razgovori s Baždarevićem, u Sarajevu sutra Rajevac

Adnan Beganović

Članovi komisije za izbor selektora našeg fudbalskog nacionalnog tima danas su u Sarajevu obavili razgovore s Mehmedom Baždarevićem, jednim od kandidata za selektora.

Osim s Baždarevićem danas će razgovori biti obavljeni sa Blažom Sliškovićem i Draganom Okukukom, a sutra bi u Sarajevo trebao doći i Milovan Rajevac, dok će se u ovih par dana najvjerovatnije razgovarati i s nekadašnjim selektorom hrvatske reprezentacije Igorom Štimcem.

Za četvrtak i petak su prema informacijama do kojih je dpšao SportSport.ba planirani razgovori sa Farukom Hadžibegićem i Amarom Osimom, koji su također kandidati za selektora, a početkom naredne sedmice Komisija će Izvršnom odboru dostaviti užu listu selektorskih kandidata, od kojih će jedan naslijediti Safeta Sušića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti