Obećanje dato navijačima - Arsenal se u januaru pojačava

Gazidis razgovarao sa predstavnicima navijača

Obećanje dato navijačima - Arsenal se u januaru pojačava

Izvršni direktor Arsenala, Ivan Gazidis izjavio je kako će u predstojećem prelaznom roku biti potrošena značajna sredstva za pojačavanje ekipe.

Topnicima u zadnje vrijeme ne ide baš najbolje i nalaze se pod velikim pritiskom zbog loših rezultata. Najaktuelnije razočarenje za navijače Arsenala je ono nakon ispadanja iz Liga kupa u četvrtfinalu od strane Bradford Cityja, ekipe koja se takmiči u četvrtom rangu engleskog fudbala.

 

Gazidis se susreo sa predstavnicima navijača Arsenala te je objasnio kako će se Arsenu Wengeru staviti na raspolaganje određena materijalna sredstva za dovođenje pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Arsenal je trenutno sedmoplasirana ekipa Premier lige.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.