Obertanova karijera kreće uzlaznom putanjom?

Nakon mnogo padova

Obertanova karijera kreće uzlaznom putanjom?

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Gabriel Obertan mogao bi se do kraja januarskog prelaznog roka vratiti u Premiership.

Obertan trenutno nastupa u ruskoj Premier ligi i to za ekipu Anžija koja ga je prošlog ljeta dovela kao slobodnog fudbalera. Prije toga Obertan je igrao za Newcastle United koji nije htio produžiti ugovor s njim.

Ipak, čini se da bi njegova karijera ponovo mogla krenuti uzlaznom putanjom jer ga želi ekipa Crystal Palacea te bi on ponovo bio u prilici da igra Premiership. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada nema konkretne ponude Crystal Palacea, ali očekuje se da bi ona uskoro mogla stići na adresu Anžija. Podsjetimo da je Obertan tokom karijere igrao za Bordeaux, Lorient, Manchester United i Newcastle United.

On je ove sezone u ruskom šampionatu odigrao osam mečeva te je postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi