Obistinile se crne prognoze: Kraj sezone za Beširovića

Hajduk mu poželio što brži oporavak

Obistinile se crne prognoze: Kraj sezone za Beširovića

S. Mlaćo

Hajduk je u Sofiji u čevrtak prošao u treće pretkolo Evropske lige, ali ovaj meč neće ostati u nimalo lijepom sjećanju bh. fudbaleru Dini Beširoviću, čak naprotiv.

Naime, Beširović je već u sedmoj minuti zaradio tešku povredu i morao napustiti teren.

Iz Hajduka su danas saopštili da se radi o težoj povredi, te da će dojučerašnji član Radnika sa terena izbivati minimalno sedam mjeseci.

"Utvrđeno je da se kod veznog igrača Bijelih Dine Beširovića radi o težoj ozljedi lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju. Operacija će biti izvršena u idućih 20-ak dana, a procjena vremena oporavka i povratka na travnjak je minimalno sedam mjeseci", stoji u saopćenju Splićana.

"Dino, želimo ti uspješan operativni zahvat, jednako uspješan oporavak i povratak na nogometne travnjake", jasne su želje Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Meeseeks
Žao mi momka, ali mora se priznati da se i nije nešto pokazao u prvim nastupima ua Hajduk.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi