Objavljena snimka: Pogledajte kako je Grezda šakom udario napadača Rijeke

Fizički obračun nakon utakmice

Objavljena snimka: Pogledajte kako je Grezda šakom udario napadača Rijeke

Sinoćnja utakmica polufinala Kupa Hrvatske imala je treće poluvrijeme.

Na Rujevici su snage odmjerili Rijeka i Osijek. Dalje su prošli domaći koji su uspjeli nakon 0:2 doći do preokreta i sa rezultatom 3:2 plasirati se u finale u kojem će za trofej igrati protiv Lokomotive.

Nakon utakmice gosti su imali velike primjerdbe na suđenje, a da se što manje priča o fudbalu pobrinuo se igrač Osijeka Eros Grezda koji je napadača Rijeke Antonija Čolaka - udario šakom.

Pravdao se Grezda kako su iza cijele priče navodno stajale uvrede na nacionalnoj osnovi, a kako je izgledao incident koji se dogodio na parkiralištu ispred stadiona objavio je portal Index.hr.

Radi se o snimci s nadzornih kamera Rujevice. Video pogledajte OVDJE!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi