Oblak: Nismo zaslužili poraz od Seville

Oblak: Nismo zaslužili poraz od Seville

Golman Benfice Jan Oblak bio je razočaran nakon sinoćnjeg poraza svog kluba od Seville, te je istakao da Benfica nije zaslužila poraz. 

"Odigrali smo dobar meč, imali smo dosta prilika za gol. Ipak, fudbal je takav i na kraju smo izgubili na penale. Nismo imali sreće, ponekad ova igra nije fer prema fudbalerima". 

"Imamo još finale portugalskog kupa protiv Rio Avea i želimo da osvojimo taj trofej", rekao je mladi golman portugalskog prvaka. 

Benfica je drugu godinu uzastopno poražena u finalu Evropske lige. Prošle godine od njih je bolji bio Chelsea, a ove godine Sevilla. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.