Obračun Delija i Grobara, jedan navijač u komi

Žestoka uvertira

Obračun Delija i Grobara, jedan navijač u komi

U žestokom, sukobu Delija i Grobara nekoliko sati prije današnjeg derbija, dvije osobe su teže stradale. Jedna osoba je primljena u Urgentni centar sa posjekotinom na glavi, dok je druga osoba u komi.

Obračun navijača se dogodio oko 15 sati i 30 minuta na Obrenovačkom putu, gdje su navijači Zvezde sačekali autobuse navijača Partizana koji su krenuli iz Obrenovca. Veliki broj policaja je morao djeloviti kako bi razdvojili sukobljene navijače.  U opštem haosu uništena su potpuno dva autobusa i polupano nekoliko automobila,

Navijači Zvezde i Partizana su se "zakačili" i u Brčkom, ispred jednog od kafića kada su prolazila tri kombija "Delija" prema Beogradu. Tu ih presrela veća grupa navijača Partizana, više osoba je povrijeđeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti