Obradovali navijače: Real objavio video iz svlačionice s poluvremena finala protiv Juventusa

U tom trenutku rezultat je bio 1:1

Obradovali navijače: Real objavio video iz svlačionice s poluvremena finala protiv Juventusa

Endin Čaušević

Real Madrid je 2017. godine uspio osvojiti Ligu prvaka pobjedom u finalu protiv Juventusa s ubjedljivih 4:1.

Finalni susret Lige prvaka igrao se u Cardiffu, a na kraju su više razloga za slavlje imali igrači Real Madrida. Juventus je bio u igri nakon prvog poluvremena jer je rezultat bio 1:1, ali u drugom dijelu su Kraljevi razbili Staru damu.

Real je poveo u 20. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio gol za 1:0, ali samo sedam minuta kasnije Juve je izjednačio spektakularnim golom kojeg je postigao Mario Mandžukić.

Zanimljivo je na poluvremenu bili u svlačionici kraljevskog kluba, a Real Madrid je danas odlučio objaviti video i otkriti šta se dešavalo. Zinedine Zidane je bodrio igrače i poručio im da trebaju vjerovati da će biti pobjednici na kraju.

Također, i igrači Reala su bodrili jedne druge, a "lider" u svemu tome bio je Marcelo koji je govorio da trebaju mirno ući u nastavak meča i da pobjeda sigurno neće izostati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako izgleda atmosfera na poluvremenu u jednoj ekipi koja igra finale Lige prvaka pogledajte u videu ispod.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

k.i.a.19
Tako to radi najbolja ekipa na planeti Halla Madrid
5 2
Salihović23
Ovo je isječak iz filma "En el corazon de la duodecima" , koji je i izašao par mjeseci poslije pomenutog finala. (:
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi