Obradović drži Radnik na drugom mjestu

Radnik bolji od Metalleghea

Obradović drži Radnik na drugom mjestu

Edmir Škorić

Radnik je u 16. kolu Premijer lige BiH savladao Metalleghe s 1:0. 

Radnik je ove sezone pravi hit, a tim iz Bijeljine je danas upisao osmu pobjedu i vodećem Zrinjskom se primakao na samo šest bodova.

Ipak, gosti iz Jajca predstavili su se danas u dobrom svjetlu. Metalleghe je bio bolji rival, opasniji, ali nije uspio da sačuva makar bod na kraju.

Pobjedu Radniku donio je Marko Obradović pogotkom u 77. minuti, a ranije je Obradović jednom zatresao i okvir gostujućeg gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije 16 kola, Radnik ima 29 bodova i na drugom je mjestu, a igrat će i Ligu za prvaka, dok će Metalleghe u Ligu za opstanak. Jajčani trenutno imaju 12 bodova i nalaze se na 10. mjestu na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi