Obradović potpisao za Montpellier

Obradović se priključio Grahovcu

Obradović potpisao za Montpellier

Adnan Beganović

Nekadašnji rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Branislav Obradović, u narednoj sezoni nosit će dres francuskog Montpelliera.

Obradović i francuski klub potpisali su jednogodišnji ugovor s mogučnošću produženja istog za još jednu godinu.

Nekadašnji reprezentativac BiH u Montpellier dolazi iz španjolske Antequere, a za francuske medije nakon potpisa ugovora je izjavio:

"Smatram da je Montpellier veliki klub i ponosan sam što ću nositi dres istog. Ponuda Montpelliera se jednostavno nije mogla odbiti i igrati za tako veliki klub svakom igraču znači mnogo. Ponosan sam što ću igrati zajedno sa velikim brojem kvalitetnih igrača koji nastupaju za Montpellier."

Podsjetimo, u narednoj sezoni u Montpellieru će igrati i bh. reprezentativni golman Nebojša Grahovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.