Obradović trebao u Uzbekistan, pa završio na skroz drugoj adresi

Nekadašnji napadač Radnika

Obradović trebao u Uzbekistan, pa završio na skroz drugoj adresi · Zvanično

Nekada sjajni napadač Radnika iz Bijeljine Marko Obradović svoju će karijeru nastaviti u Kazahstanu.

Obradović je svoju karijeru najprije trebao nastaviti u Uzbekistanu, skoro sve je bilo dogovoreno sa tamošnjim Nasaf Qarshijem, ali u međuvremenu je završio na skroz drugoj adresi.

U posljednji čas Obradović je dobio bolju finansijsku ponudu od strane Okzhetpesa iz Kazahstana s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor, a informaciju je na društvenim mrežama potvrdio i sam klub.

"Bilo je mnogo poziva u posljednje vrijeme, javljali su se i klubovi iz BiH, ali meni je prioritet bio da ostanem u inostranstvu. Na kraju, eto, karijeru nastavljam u Kazahstanu i radujem se novoj avanturi", kazao nam je Obradović.

Posljednji angažman Obradović je imao u Bjelorusiji, gdje je igrao za Torpedo Zhodino, a ranije je još nosio dresove Aktobea, Radnika, Francs Borainsa, Eupena i mlađih selekcija Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi