Očaj u avionu Barce: Uručili smo trofej Lige prvaka Realu

Katalonci se nisu mogli pomiriti sa porazom

Očaj u avionu Barce: Uručili smo trofej Lige prvaka Realu

Roma je sinoć napravila pravu senzaciju izbacivši Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka. Iako je Barca na Nou Campu slavila sa 4:1, Roma je nakon 3:0 u revanšu na Olimpicu prošla u polufinale.

Kako je za španski Sport izjavio neimenovani član delegacije Barcelone gotovo sablasna atmosfera je vladala među ekipom na povratku u Španiju.

"Prošlo je puno godina od kada sam vidio takva lica u avionu", poručio je pomenuti član Barcine eskpedicije.

Avion u kojem su se nalazili Katalonci je sa aerodroma u Rimu poletio oko jedan sat poslije ponoći, da bi u Barcu stigao dva sata kasnije, a po svemu sudeći bio je to mučan put.

Kako je istakao izvor Sporta fudbaleri i članovi stručnog štaba Barce su bili izuzetno ljuti, ali i tužni nakon što su na Olimpicu prosuli 4:1 sa Nou Campa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navodno se nekoliko puta tokom leta mogla čuti i konstatacija fudbalera Barce da su porazom od Rome "uručili trofej Lige prvaka Real Madridu" jer sada Kraljevima (osim u slučaju nove senzacije večeras na Bernabeu) na putu do novog osvajanja ovog takmičenja stoje samo Liverpool, Roma i, vjerovatno, Bayern Munchen.

Fudbaleri Barce su uvjereni da je Roma ekipa koju su morali pobijediti, te da su poraženi isključivo zbog sopstvenih grešaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi