Očajan potez čelnika kluba: Barcelona u januaru pokušala dovesti Iniestu na posudbu!

Odbio da se vrati na Camp Nou

Očajan potez čelnika kluba: Barcelona u januaru pokušala dovesti Iniestu na posudbu!

E. Čaušević

Barcelona je u januarskom prelaznom roku pokušala dovesti nekoliko zvučnih imena na Camp Nou, ali u tome nisu uspjeli.

Najveći problem Quique Setien ima kada je u pitanju napad je će duže vremena van terena biti Luis Suarez i Ousmane Dembele. Barca je željela dovesti napadača, ali pregovori s nekoliko zvučnih imena nisu najbolje prošli.

Katalonski Sport danas je objavio da su čelnici Barcelone bili toliko očajni da su pokušali čak vratiti u klub Andresa Iniestu. Legendarni igrač napustio je Barcu na ljeto 2018. godine i otišao je u japanski Vissel Kobe gdje i danas igra.

Iniesta s ovim klubom ima ugovor na još godinu dana i tada će vjerovatno završiti karijeru. Barcelona je pokušala vratiti Iniestu na posudbu do kraja ove sezone, ali čelnici katalonskog kluba ni to nisu uspjeli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sport prenosi da je Iniesta odbio ponudu Barcelone jer nije želio ostaviti Vissel Kobe pred nove izazove i velika očekivanja u azijskog Ligi prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kiklop
Suplja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi