Očigledno je koliko se Zmajevi žele iskupiti u Torinu
Trening BiH

Odrađen trening na Juventusovom stadionu

Očigledno je koliko se Zmajevi žele iskupiti u Torinu

Fudbalska reprezentacija BiH odradila je u Torinu posljednji trening pred sutrašnji okršaj sa Italijom.

Zmajevi su trenirali na stadionu na kojem će i biti odigran meč, tačnije Juventusovom zdanju koje može primiti 40.000 gledalaca, a trening za medije je uobičajeno bio otvoren prvih 15 minuta.

Nakon neočekivanog poraza u Finskoj (2:0) svi fudbaleri su na današnjem treningu djelovalo 'smrtno ozbiljni'. Jakih riječi i obećanja nema, ali svi su spremni da daju maksimum kako bi se, prije svega sebi, a onda i navijačima iskupili dobrim rezultatom. 

"Ne smijemo biti pognuti glave, moramo pobijediti Italiju. Ako uspijemo u tome, na neki način ćemo se iskupiti za poraz", rekao je Bešić uoči utakmice.

Današnji trening odradili su svi fudbaleri i bit će zanimljivo za vidjeti kakve je promjene u odnosu na prethodni meč spremio selektor. Jasno je kako je u Finskoj gotovo čitava selekcija djelovala ležerno, očajno i bezidejno, većim dijelom susreta smo izgledali kao amateri, ali za nadati se da su pouke izvučene.

Nema dvojbi ko je favorit, a više nema dvojbi niti oko sastava, barem što se tiče selektora Prosinečkog.

Top Komentari

Saimai1316
Nema od iskupljenja nista,evo da sebi svi olaksamo,da zivce ne gubimo lakse ce biti ne gledati to i gotovo,nikad losiji,nikad gori,nikad manje kvaliteta,i odavno nije bila ovako losa atmosfera
16 0
leader_of_wolves
žele oni kao i mi da pobjedimo, a jel se pitate možda jel mogu ? kad nismo fince pobjedili onda stvarno ne znam haha
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi