Od čega je više ovaj Wenger? Počeli ga ismijavati i navijači Arsenala

Bio i ostao predmet ismijavanja

Od čega je više ovaj Wenger? Počeli ga ismijavati i navijači Arsenala

Fudbaleri Arsenala doživjeli su novu katastrofu sinoć na domaćem terenu jer su izgubili od Manchester Cityja rezultatom 3:0 u okviru Premier lige.

Bio je to identičan rezultat kao prije nekoliko dana u finalu Carabao Cupa kada je City također očitao lekciju Arsenalu. Trener Topnika Arsene Wenger i Španac na klupi Manchester Cityja Pep Guardiola vodili su jedan veoma zanimljiv, ali i zagonetan razgovor pred početak susreta, a za sada niko ne zna o čemu su pričali.

Navijači Arsenala napravili su šalu od svega te su iznijeli svoja mišljenja o tome šta su pričali njih dvojica pred start meča. "Wenger mu je prije meča rekao da ne bude poreviše grub prema njemu", "Wenger ga je molio da ne bude previše grub", "Wenger je preklinjao Guardiolu da rezultat bude podnošljiv", "Je li to Wenger moli Guardiolu da ne bude grub prema njegovom klubu?", samo su neki od komentara navijača Arsenala.

Naravno, francuski stručnjak se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa odlaskom iz kluba, a navijači Arsenala su međuprvima koji bi to željeli.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi