Očaj na Emiratesu: Poluprazan stadion gleda potpunu blamažu Topnika
Foto: The Sun

City ih razbio za poluvrijeme

Očaj na Emiratesu: Poluprazan stadion gleda potpunu blamažu Topnika

Midhat Šljivak

Manchester City je već za jedno poluvrijeme potpuno razbio Arsenal na Emiratesu.

Tim Pepa Guardiole vodi sa 3:0 nakon 45 minuta igre, a golove su postigli dva puta Silva (Bernardo i David), te Leroy Sane.

Srećom, samo manji broj navijača domaćeg tima gleda blamažu svog tima. Stadion Emirates je poluprazan, a kako fudbaleri ovog tima igraju, teško da će biti pun i u narednim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U igri tima Arsenea Wengera vidljiva je potpuna nemoć. Navijači ponovo traže odlazak francuskog stručnjaka koji već 22 godine čvrsto drži poziciju menadžera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti