"Budi Željo"

Od četvrtka u prodaji članske karte FK Željezničar

E. Škorić

Na današnjoj press konferenciji Fudbalskog kluba Željezničar direktor premijerligaša s Grbavice, Dželaludin Muharemović, govorio je o članskim karticama, te o cijeni godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu.

Od ove sezone svi navijači Željezničara moći će kupiti članske kartice koje nose i određene pogodnosti prilikom kupovine godišnjih ulaznica i slično. 

Prodaja članskih i  godišnjih karata počinje u četvrtak, 18. jula, u 12 sati. Članstvo u FK Željezničar je novina u našem klubu, a članom Želje mogu postati svi navijači bez obzira na straosnu dob. U prodaji su četiri vrste članskih karata - Junior 10 KM, Classic 20 KM, Silver 50 KM i Gold 1000. 

Pored članskih u prodaji su i godišnje, te polugodišnje karte. Cijene godišnjih karata će ostati na prošlogodišnjem nivou, ali samo za članove Kluba, za ostale će karte biti skuplje. 

Cijena godišnjih karti za članove (južna tribina) je 50, a za druge 80 KM. Sjever je 80 za članove, odnosno 120 za one koji to nisu. Zapad natkriveni dio 200 za članove, 250 za one koji nisu članovi. Zapad nenatrkiveni dio košta 150 KM, odnosno 200 KM. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Polugodišnje karte su u prodaji samo za članove po cijenama - Jug 30 KM, Sjever 50 KM. Zapad nije u prodaji. 

Skuplje su i pojedinačne karte u narednoj sezoni. Cijena ulaznica za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 i za Zapad 20 KM.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.