13

Komentari (13)

Plavi orkestar
Ima nas koji znaju nešto i o fudbalu,koji godinama prate dešavanja na fudbalskim terenima i koje ovakvi naruceni tekstovi samo iritiraju.Teren je taj koji ce pokazati kvalitet nekog igraca.Da bi se ovakvi hvalospjevi pisali o nekome taj mora puno više nego što je Zec uradio i odigrao za Zelju.
_Hz_1987_FKS_
Samo skutore iz listice treba mlatit.
Joks
Blago "Želji" i Amavu - sad imaju dva Zeca...koja 'prevaga'! Još kada Štilić bude spreman za "šest i pol minuta...", eto 'slatkih muka' za Amava.
SrcuDragaBojaPlava
jedan zec je prevaga..drugi za klupe ;)
Aldin Neki
Šta radi u BiH onda?
GaazziiJAAA
Svaka cast, MASINA PRAVA..samo mu je DVIJE SEZONE BILO POTREBNO pa da odigra 45 minuta u CUGU..
afica2007
Dajte im titulu u subotu samo da se više ne provaljuju sa ovim piskaranjima
VelaHavle
Nisi Causevicu napisao da je njegovo prisustvo to sto donosi prevagu... ili ti je Aco sastavljao tekst... vidim da ste ponadali, cijeli kolektiv portala u sluzbi napada Zeljescara na titulu... al sampion stanuje na Kosevu
AnijakManjo
Ono kad se pocnu pitari, jadat na svoj pitarski portal. A meni gdje stavim dislike se pretvori u like, a gdje stavim like ode u dislike. I svaki put tako na vasim objavima svima nama.
ajanbrrin
klasa nema sta...
bananko
igracina! sad ga jos pitarima zabij...mislim gol...
Edin Merlin
@bananko HAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
AnijakManjo
A mi cemo im ga na tribini, zabit svakako ko vazda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.