Od očaja do sjaja: Hertha je danas pravi hit kod kladioničara

Ponuda koja se ne propušta

Od očaja do sjaja: Hertha je danas pravi hit kod kladioničara

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala i danas mogu uživati u utakmicama njemačke Bundeslige, a danas je na rasporedu pet mečeva 29. kola.

Nijemci su prvi koji su nastavili takmičenje nakon dvomjesečne pauze, a do kraja juna će završiti sezonu. Prethodna dva kola donijela su nam nekoliko sjajnih mečeva, a s razlogom to očekujemo i danas.

Danas je na rasporedu pet utakmica i sigurno je da će ljubitelji fudbala moći uživati u dobrom fudbalu. Vrijeme vani i nije baš najbolje što je dodatni razlog da se "zavalite" u fotelju i uživate.

Jedan od mečeva koji će sigurno biti u centru pažnje jeste okršaj Herthe i Augsburga, a pomno će se pratiti bh. napadač Vedad Ibišević. Iskusni 35-godišnjak je fantastično nastavio sezonu s dva gola, a Vedo će sigurno biti velika opasnost za gol Augsburga.

Što se tiče kladionica ovaj meč je veoma primamljiv za mnoge. Hertha je u odličnoj formi u posljednje vrijeme i jasno je da su favoriti danas. Kvota na pobjedu berlinskog kluba je nešto što ne biste smjeli propustiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Također, možete pogledati i ostatak ponude za Bundesligu i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.