Od ove sezone dvije lige malog fudbala

Startovala je Malonogometna liga NS Federacije BiH

Od ove sezone dvije lige malog fudbala

Teme:

Dok se mnogi savezi ujedinjuju u državne, malonogometna liga BiH razdvojena je u dvije lige - onu za klubove iz FBiH i drugu za klubove iz RS.

Utakmicama 1. kola startovala je malonogometna liga NS Federacije BiH. Takmičenje se u sezoni 2009/2010 igrati u dvije lige. Prve dvije ekipe na kraju sezone igrat će sa prvakom RS za prvaka naše zemlje.

Rezultati 1. kola: MOSTAR: Mostar SG HP Investing - Bosna Kompred 5:5, GRAČANICA: Kaskada - Orlić 6:4, MOSTAR: Karaka-Ljubuški - Seljak 3:6, GORAŽDE: Drina - Brotnjo 6:5.

Vode Seljak, Kaskada i Drina po 3 boda, Bosna Kompred, Mostar SG HP INV po 1, Brotnjo, Orlić i Karaka-Ljubuški bez bodova.

U 2. Kolu 14/15.11. igraju: TUZLA: Bosna Kompred - Brotnjo, LIVNO: Seljak - Drina, SARAJEVO: Orlić - Karaka - Ljubuški, MOSTAR: Mostar SG HP Investing - Kaskada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije