Od vrha do ponora: Vodili sa 3:1 do 80. minute i na kraju izgubili sa 4:3 i ispali iz lige
Igrači Rayo Majadahonde su nakon utakmice u suzama napustili teren

Kakav način da završite debitantsku sezonu u ligi

Od vrha do ponora: Vodili sa 3:1 do 80. minute i na kraju izgubili sa 4:3 i ispali iz lige

S. Pašalić

Nogometni klub Rayo Majadahonda je prošle sezone ušao u špansku LaLigu2.

Ovaj klub je po prvi put igrao u ovoj ligi i činilo se da bi i naredne sezone mogao igrati u Segundi, ali je serijom loših rezultata na kraju završio među mjestima koja vode u niži rang.

U Segundi se jučer igralo nekoliko utakmica pretposljednjeg 41. kola, a Rayo Mayadahonda je također igrao svoju utakmicu.

Pobjedom bi ovaj klub i dalje imao šanse za opstanak, ali je jučer na nevjerovatan način završio svoju debitantsku sezonu u španskoj drugoj ligi.

Naime, Rayo je u 71. minuti imao vodstvo od 3:1 na gostovanju dog Real Ovieda, a zatim je u periodu od 80. do 95. minute primio tri gola koja su ga poslala u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi