Priznat gol koji je odmah bio poništen

Odavno nekoga VAR nije obradovao kao Dijamanta!

7

Komentari (7)

senad222
Da slazem se da je dobar iako mu treba I 10 sansi da bi dao jedan gol…...I samo kad bi barem 50% trcao I borio se za repku kao za Romu sad nebi ni bili u barazu ovako mi se opet nadamo da ce mozda biti bolje naredni put
Śmeker007
Hahahahah to Dzeko kriv sto nismo direktno plasirali jel? hahahaha hahahaha Pa ti nisi normalan al fakat!!
Hakkinen
DŽEKO ne zabija. 25 utakmica 12 golova. Bravo DIJAMANTU 101 ja mislim ( možda griješim) sve ukupno . I poslušajte Olimpico...Džekooooooooooooo
Niklas
Jbt 5 minuta su skandirali njegovo ime i pjevali. Ovaj sa Arene kaze "ni sami niste svjesni koliko Dzeko znaci Romi....Kalinic nije zadovoljan s minutazom jer stvarno realno govoreci kad je Dzeko u pitanju ne moze vise sta ni ocekivati".
Hakkinen
@Niklas tačno prijatelju . Cijeli stadion skandira njegovo ime.
J.g 102 gola za 4 5 godina nije malo.
I dobro je rekao ovaj sa Arene... neki od nas nisu ni svjesni kakvog opasnog napadača imamo.
L.p.
Niklas
Pa kad lik kaze a iz Srbije komentarise onda znas koliko je cjenjen jer oni prate Seria A mnogo. Ono kad izgubi loptu pa se vrati pretrca sve do kaznenog i ispravi gresku..komentator "malo bi ovako napadaca uradilo koji je oslobodjen defanzivnih zadataka". Ali mogu ti rec da se on i Kolarov pravo gotive. Nasi mnogi se pale i psuju Dzeku ali ako se sjecas kad je izjednacio protiv Turske u nebesa ga dizali ..pa dok je harao po Bundesligi i Citiju tako rec dvije titule osvojio; a sada ti isti pljuju po njemu. Mi smo cudan narod. Ja sam bosanac i hercegovac ponosan iz mostara i moja domovina je BIH iako nisam bosnjak . naravno gotivim Cro repku ali posle BIH i navijam za Hajduk jos kao klinac i Velez. Niko nas nece . nego treba se okrenut komsiji i pitat za zdravlje ako nista drugo. Ne mogu da vjerujem svojim usima kad cujem djecu kako pricaju nikad nisu presli most i boje se kao i da su ljudi tamni. Ja sam stalno i tamo i ovamo i snimam na you tube i konstatno pokusavam da edukujem tu djecicu koja nisu kriva. Nazalost tesko je. Tu su roditelji krivi i okruzenje.
Hakkinen
@Niklas ...naravno drug moj naravno da će biti i Srbijanac objektivan jer nismo mi svi isti i ako danas mnogi misle drugačije i od mene i od tebe.
Kolarov i Džeko se još gotive od zime 2010/2011 kada je Džeko u City prešao i LIČNO znam Edina i pričao mi je koliko mu je pomogao Kolarov na početku u Engleskoj. Tako da sada u Romi mu je Džeko uzvratio uslugu a plus što su DOBRI PRIJATELJI.
A ovo sve ostalo dole što si napisao...nemam riječi prijatelju osim da sam ponosni Bosanac i Hercegova c gdje ne gledam prvenstveno na vjeru i naciju . Nego prvo kakav si kao čovjek pa sve ostalo.
A ovo da nisu prešli MOSTARSKI MOST ...
Politika k.rva i plus roditelji odgajaju mlađi naraštaj pogrešno.
L.p.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.