Odbijena luda ponuda za Mbappea
Foto: EPA

United nudio 72 miliona funti

Odbijena luda ponuda za Mbappea

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe apsolutno je zaludio sve u svijetu fudbala.

Ovaj 18-godišnjak igra fenomenalno u dresu Monaca i za njim vlada zaista ogroman interes najvećih evropskih klubova.

Jedan tim je već pokušao da dovede Mbappea. Radi se o Manchester Unitedu, koji je ponudio čak 72 miliona funti za mladog fudbalera.

Poznati italijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, tvrdi da su Kneževi odbili ovaj novac  za sjajnog napadača jer žele mnogo veću ponudu.

Cijena za Mbappe je mnogo veća. Pretpostavlja se da on neće napustiti klub za manje od 120 miliona eura i da će biti prodat samo ako ta ponuda i dođe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ponude Mbappea stižu sa svih strana. Pored Uniteda najviše interesa za sada pokazuje Real Madrid, a sjajni napadač se povezuje i sa Manchester Cityjem, ali i Juventusom.

Ove sezone Kylian Mbappe je postigao 24 gola u 38 nastupa za Monaco.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi