Odbila Real i otišla u Njemačku: "Da potpišem za klub samo da bi svi pisali o meni? Ne!"

Poljakinja potpisala za Wolfsburg

Odbila Real i otišla u Njemačku: "Da potpišem za klub samo da bi svi pisali o meni? Ne!"

Edmir Škorić

Poljska golmanka Katarzyna Kiderzynek (29) odbila je Real Madrid i potpisala za Wolfsburg.

Ona je poljska reprezentativka i nakon dugogodišnjeg igranja u PSG-u, odlučila je da potpiše za Wolfsburg, mada je imala priliku da zaigra u slavnom Real Madridu.

"Real? Ne biram klub na osnovu imena, niti me zanima marketing. Da potpišem za Real samo kako bi svi pisali o meni? Ne!" Gladna sam naslova i izuzev Barcelone, Lyona i Wolfsburga, malo je ekipa koje vam garantuju mjesto u Ligi prvaka. Zato sam potražila novu avanturu", kazala je Katarzyna.

U Parizu nije osvojila nijedan naslov Lige prvaka, pa vjeruje da će to uspjeti u dresu njemačkog kluba. Ona je s Wolfsburgom potpisala ugovor do 2023. godine, potvrdio je i klub danas na Twitteru.

"Ne smatram se popularnom i slavnom, ali u okviru ženskog nogometa mislim da imam visoku reputaciju i moja želja je da postanem najbolja na svijetu, zato sam došla u Wolfsburg", poručuje Poljakinja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAdPMXwoQ3n/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-zRTNqhGMQ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6GzVlwhXI5/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
A zasto bi otisla u Real kad je Wolfsburg zenski klub 5 puta jaci od istog tog Reala? To je cinjenica. Lyon je takodjer ultra jaka ekipa u zenskom nogometu. U ligi prvaka ubijaju, a zene Real Madrida rijetko kad i udju u LP
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije