Odbio ponudu od 50 miliona eura zbog - mame
FOTO: EPA

Ostao u engleskom Premiershipu

Odbio ponudu od 50 miliona eura zbog - mame

Watford je u ljetnom prijelaznom roku bio primoran odbiti nevjerovanu ponudu tešku 50 miliona eura. 

Za usluge 27-godišnjeg Odiona Ighala je bio zainteresovan bogati Shanghai SIPG, a iako su u Watfordu bili spremni na prodaju, ovaj 27-godišnji nigerijski napadač je odbio ponudu zbog - mame.

"Novac me nije poremetio. Jeste to sve veliko i ludo, ali kada dođe vrijeme, ići ću", izjavio je Ighalo za inostrane medije i potom nastavio:

"Mama i ostali članovi porodice me gledaju u akciji u najboljoj ligi na svijetu. U Kini ne bi mogli da me prate tako lako. Imam i dalje nedovršena posla u Engleskoj. Sada mi je teže jer me poznaju svi mnogo bolje, svaki defanzivac želi da igra protiv mene z sve snage i mnogo jače nego što je bio slučaj prošle sezone", istakao je Nigerijac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ighalov potez je dočekan sa oduševljenjem od strane navijača, obzirom da u historiji Watford nije doživio da mu igrač odbije ovako bogat transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije