Odbio PSG-ov novac: Reina ostaje u Napoliju
Foto: EPA

Sretan u Napulju

Odbio PSG-ov novac: Reina ostaje u Napoliju

Endin Čaušević

Iskusni španski golman Pepe Reina povezivao se prethodnih dana sa prelaskom u PSG.

PSG je pokazao interes da dovede Reinu iz Napolija, jer Unai Emery želi da ima provjerenog rezervnog golmana. Ovaj 35-godišnji golman s Napolijem ima ugovor do kraja ove sezone i poručio je da neće produžiti isti, ali da želi ostati u Napulju do okončanja ugovora.

Reinin agent Manuel Garcia Quilon je poručio da iskusni golman nije zainteresovan za odlazak u PSG koji je bio spreman da mu ponudi duži ugovor i povećanje plate. Međutim, Reina je sretan u Napulju i odlučan da u ovom klubu ostane do kraja ugovora.

"Istina je da je PSG poslao ponudu i Napoli je bio spreman da proda Reinu jer će on narednog ljeta biti slobodan igrač. Ipak, nakon mnogih razgovora on je odlučio da želi ostati jer je zaista sretan u ovom klubu", poručio je agent španskog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi