Odbojkaši "otjerali" rukometaše iz Niša

Odbojkaši "otjerali" rukometaše iz Niša

Utakmica kvalifikacija za EP između Srbije i Farskih Ostrva po svemu sudeći neće biti igrana u Nišu, gdje je gostovala reprezentacija BiH.

Susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko rukometno prvenstvo između Srbije i Farskih Ostrva trebao bi se odigrati 10. juna, ali ne u dvorani Čair u Nišu, već u nekom drugom srbijanskom gradu.

Razlog „isljevanja“ rukometne reprezentacije Srbije iz Niša leži u činjenici da je za 12. juni u dvorani Čair dogovoreno odigravanje utakmice Svjetske lige u odbojci između selekcija Srbije i Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti